Balul de caritate #impreunadaruim

Balul de Caritate
#impreunadaruim

24 februarie 2017, ora 19.00

Bal Mascat

Cercul Militar (Casa Armatei), Brașov

Am început, ca orice zână, împărțind cu generozitate sclipici din bagheta magică în dreapta și-n stânga, dar în zilele noastre, doar atingerea magică a unei baghete nu mai este de ajuns. Este nevoie de convingere, generozitate și solidaritate pentru a face viețile din jurul nostru nu fericite, ci decente, iar acest simplu gest este la un braț distanță de noi.

Anul acesta, vă așteptăm în lumea noastră magică, alături de prinți și prințese, în sprijinul modernizării Secției de Sterilizare a Spitalului Clinic de Copii Brașov. În fiecare zi la Spitalul Clinic de Copii Brașov se întâmplă mici sau mari minuni medicale, demne de un muzeu al gesturilor tandre.

 

Stă în puterea voastră să scriem împreună o poveste specială, unică! Vă invităm în lumea eroilor, a poveștilor, a zânelor, să dovedim că basmele pot deveni realitate la Balul de Caritate #împreunădăruim pe 24 Februarie 2017, la Cercul Militar (Casa Armatei) din Brașov. Pentru așa o ocazie, costumația obligatorie trebuie să fie compusă din: mantii magice, platoșe aurite și crinoline diafane. Sala este pregătită, menestrelii vin de peste 7 mări și 7 zări, tocmai din Irlanda (formația Haydn Deane), iar bucatele sunt atent alese și pregătite cu măiestrie deosebită.

Din baierele pungii voastre veți putea contribui la nobila noastră cauză achitând Invitația de 350 lei. Aștept să trimiteți mesajele de confirmare pe email-ul magic participa@impreunadaruim.ro, nu mai departe de 20.02.2017..

Cu o distinsă reverență, Zâna copiilor de la Spitalul Clinic de Copii Brașov!

Eveniment organizat de Clubul Rotary Brașov

Oana Bodea – Președinte